България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Пророчество от автора на "От икебана дървесата ги боли"

Иван Станчев: Идва обрат в държавата, приключване на българската отрицателна карма

25.09.2017 | 12:20 Редактор: Мария Аладжова
Пророчество от автора на

Поетът, написал текста на култовата песен на Деян и Бойко Неделчеви - "От икебана дървесата ги боли" - Иван Станчев, е готов с новата си книга със стихотворения. Подготвял я е цели 20 години, а сега търси спонсор, който да финансира издаването.

Работното заглавие на сборника е "Ракхива, или Господ е българин":

"Ракхива древните финикийци наричат нашата земя, което значи "небесна твърд, етерно пространство". Сега дойде времето да я подготвим (книгата - бел. ред.), но нямам уиединение и читав спонсор, но до няколко месеца идва такова разположение на звездите, че се получава обрат в държавата", разказа поетът в "България сутрин".

Той дори направи пророчество, че след 10 години ще има война, но България ще е защитена от катаклизмите. А съвсем скоро щяло да дойде и ново управление.

"Има ги първите знаци, че е на приключване българската отрицателна карма. Така или иначе небето влияе, защото тежките планети, които идват в нови позиции в момента и занапред, управляват обществото, големите маси.

В тоя смисъл Плутон в момента е в Козирог. Юпитер навлиза в Скорпион. На 21 декември е древнобългарската Нова година и забележете - тогава планетата Сатурн, която влияе на съдбата, навлиза в Козирог на трон.

България е в Козирог. А от догодина Уран навлиза в Телец. Тази благоприятна конфигурация дава това, което ще е до няколко месеца", разказа още Станчев.